Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

    Regiune -

    Crame -

    Soi strugure +

    An +

    Cantitate +

    Pret

    • FRANCHESATO Toscana IGT - 2019
      92 Puncte James Suckling
      91 Puncte Falstaff

      FRANCHESATO Toscana IGT – 2019

      0 out of 5
      Culoarea este limpede, roșie rubiniu intensă, densă în pahar, cu o frumoasă strălucire cristalină. Aromele olfactive sunt intense și pătrunzătoare, proaspete și fine, cu note de ...

      Soi strugure:

      100% Cabernet Franc

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0 g/l

      Aciditate totala:

      5,5 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2034+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.

      Adaugă în coș 450.00 lei
    • GIRAVOLTA - Primitivo di Manduria DOP
      88 Puncte Falstaff
      2 Bicchieri Gambero Rosso
      93 Puncte Luca Maroni

      GIRAVOLTA – Primitivo di Manduria DOP

      0 out of 5
      93 Puncte Luca Maroni. Un vin de o culoare rosu rubiniu intens. Parfumat si foarte expresiv in nas, cu note florale delicate , arome proaspete de cirese, zmeura si putina coaja de ...

      Soi strugure:

      100% Primitivo

      Alcool:

      14.5%

      Zahar rezidual:

      7,0 g/l

      Aciditate totala:

      5,5 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2026

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9 luni

      Adaugă în coș 106.00 lei
    • TARABUSO Toscana IGT - 2019
      93 Puncte James Suckling
      91 Puncte Falstaff

      TARABUSO Toscana IGT – 2019

      0 out of 5
      Culoare roșu rubiniu deschis cu reflexe granata, foarte dens. La nas se percep aromele intense de fructe roșii, precum cireșele negre și vișinele, urmate de notele ...

      Soi strugure:

      100% Cabernet Sauvignon

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0 g/l

      Aciditate totala:

      5,5 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2031+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.

      Adaugă în coș 235.00 lei
    • 93 Puncte James Suckling
      91 Puncte Falstaff

      TARABUSO Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l

      0 out of 5
      Culoare roșu rubiniu deschis cu reflexe granata, foarte dens. La nas se percep aromele intense de fructe roșii, precum cireșele negre și vișinele, urmate de notele ...

      Soi strugure:

      100% Cabernet Sauvignon

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0 g/l

      Aciditate totala:

      5,5 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2031+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.

      Adaugă în coș 558.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.