Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

    Regiune -

    Crame -

    Soi strugure +

    An +

    Cantitate +

    Pret

    • BATHENAU-Vigna S.Michele- Pinot Bianco
      92 Puncte Vinous

      BATHENAU-Vigna S.Michele- Pinot Bianco- Alto Adige DOC -2020

      0 out of 5
      Pinot Bianco din podgoria unică San Michele a Cramei Barthenau are o personalitate puternică, care se dezvoltă pe deplin după încă un an de maturare in sticla. În buchetul bogat ...

      Soi strugure:

      100% Pinot Bianco

      Alcool:

      13.5%

      Zahar rezidual:

      1,55 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      12-14 °C

      Potential invechire:

      2025+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in butoaie de stejar si maturare timp de 15 luni pe drojdii fine in butoaie de stejar de 30 hl, urmata de 6 luni in sticla.

      Adaugă în coș 229.00 lei
    • BRUNELLO di Montalcino DOCG - 2017
      93 Puncte James Suckling
      96 Puncte Luca Galloni

      BRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018

      0 out of 5
      Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...

      Soi strugure:

      100% Sangiovese

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0,6 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2043+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp

      Adaugă în coș 419.00 lei
    • CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC - 2021

      CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2022

      0 out of 5
      Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...

      Soi strugure:

      70% Merlot, 30% Cabernet Franc

      Alcool:

      13.0%

      Zahar rezidual:

      1,95 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      8-10 °C

      Potential invechire:

      2026

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.

      Adaugă în coș 99.00 lei
    • IL SEGGIO Bolgheri Rosso DOC - 2020
      93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
      93 Puncte James Suckling

      IL SEGGIO Bolgheri Rosso DOC – 2020

      0 out of 5
      Roșu rubiniu intens. Buchet cu note de fructe proaspete și înviorătoare, mure, condimente și note minerale. Gust plin și dens cu note primare de fructe de pădure ...

      Soi strugure:

      Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon şi Petit Verdot

      Alcool:

      14.5%

      Zahar rezidual:

      1,75 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2028+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 15 luni.

      Adaugă în coș 165.00 lei
    • Pomino Rosso
      93 Puncte James Suckling

      Pomino Rosso Villa di Petrognano DOC – 2019

      0 out of 5
      Proprietarul Selvapiana, Francesco Giuntini, este legat de proprietara podgoriei Petrognano, Cecilia Galeotti Ottieri, de o foarte lunga prietenie. Mica cramă - Petrognano, situată la granița dintre Toscana și Emilia ...

      Soi strugure:

      Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir şi Merlot

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0,82 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2027+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de lemn de stejar frantuzesc de 25 hL pentru Sangiovese si in barrique pentru restul soiurilor. autohtone.

      Adaugă în coș 102.00 lei
    • ROSSO di Montalcino DOC - 2020

      ROSSO di Montalcino DOC – 2020

      0 out of 5
      Roșu rubiniu strălucitor. Miros de vișine, mure și note de cireșe negre, cu un parfum delicat de vanilie. Cald și neted în bolta palatină, cu o ...

      Soi strugure:

      100% Sangiovese

      Alcool:

      13.5%

      Zahar rezidual:

      0,95 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2028+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar mari, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 40 hl si 80 hl, timp de 12 luni.

      Adaugă în coș 149.00 lei
    • SOLOSOLE Vermentino Bolgheri DOC - 2021
      92 Puncte James Suckling
      91 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
      91 Puncte Vinous
      90 Puncte Wine Enthusiast
      Decanter WWA 2021 Medalia de Argint

      SOLOSOLE Vermentino Bolgheri DOC – 2021

      0 out of 5
      Solosole este un Vermentino ce provine din vestul Toscanei si se remarca printr-un gust bogat și corpolent, precum și cu note picante și o aciditate plăcutã. Un vin alb ...

      Soi strugure:

      100% Vermentino

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      1,5 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      10-12 °C

      Potential invechire:

      2026

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.

      Adaugă în coș 133.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.