-
92 Puncte Vinous
BATHENAU-Vigna S.Michele- Pinot Bianco- Alto Adige DOC -2020
0 out of 5Pinot Bianco din podgoria unică San Michele a Cramei Barthenau are o personalitate puternică, care se dezvoltă pe deplin după încă un an de maturare in sticla. În buchetul bogat ...Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,55 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
12-14 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in butoaie de stejar si maturare timp de 15 luni pe drojdii fine in butoaie de stejar de 30 hl, urmata de 6 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
96 Puncte Luca GalloniBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 419.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2043+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2022
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Adaugă în coș 99.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James SucklingIL SEGGIO Bolgheri Rosso DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu intens. Buchet cu note de fructe proaspete și înviorătoare, mure, condimente și note minerale. Gust plin și dens cu note primare de fructe de pădure ...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon şi Petit Verdot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,75 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 15 luni.
-
93 Puncte James Suckling
Pomino Rosso Villa di Petrognano DOC – 2019
0 out of 5Proprietarul Selvapiana, Francesco Giuntini, este legat de proprietara podgoriei Petrognano, Cecilia Galeotti Ottieri, de o foarte lunga prietenie. Mica cramă - Petrognano, situată la granița dintre Toscana și Emilia ...Adaugă în coș 102.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir şi Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,82 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de lemn de stejar frantuzesc de 25 hL pentru Sangiovese si in barrique pentru restul soiurilor. autohtone.
-
ROSSO di Montalcino DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor. Miros de vișine, mure și note de cireșe negre, cu un parfum delicat de vanilie. Cald și neted în bolta palatină, cu o ...Adaugă în coș 149.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar mari, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 40 hl si 80 hl, timp de 12 luni.
-
92 Puncte James Suckling
91 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
91 Puncte Vinous
90 Puncte Wine Enthusiast
Decanter WWA 2021 Medalia de ArgintSOLOSOLE Vermentino Bolgheri DOC – 2021
0 out of 5Solosole este un Vermentino ce provine din vestul Toscanei si se remarca printr-un gust bogat și corpolent, precum și cu note picante și o aciditate plăcutã. Un vin alb ...Adaugă în coș 133.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.