Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

Regiune -

Crame -

Soi strugure +

An +

Cantitate +

Pret

  • CUVEE BRUT Spumante Bianco

    CUVEE BRUT Spumante Bianco

    0 out of 5
    Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

    Soi strugure:

    Struguri albi

    Alcool:

    11.5%

    Zahar rezidual:

    9 g/l

    Aciditate totala:

    5,8 g/l

    Temperatura servire:

    8 °C

    Potential invechire:

    -

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

    Adaugă în coș 55.00 lei
  • CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco

    CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco

    0 out of 5
    Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta

    Soi strugure:

    Struguri albi

    Alcool:

    11.5%

    Zahar rezidual:

    15 g/l

    Aciditate totala:

    5,8 g/l

    Temperatura servire:

    8 °C

    Potential invechire:

    -

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

    Adaugă în coș 55.00 lei
  • MARCHESALE Bolgheri Superiore DOC - 2019
    92 Puncte James Suckling
    92 Puncte Falstaff
    90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
    96 Puncte Wines Critic

    MARCHESALE Bolgheri Superiore DOC – 2019

    0 out of 5
    Culoarea este limpede, de un roșu rubiniu foarte intens, cu o densitate bună în pahar. La nas se remarcă inițial notele de fructe negre coapte, apoi notele balsamice î...

    Soi strugure:

    50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot şi 5% Petit Verdot

    Alcool:

    14.0%

    Zahar rezidual:

    < 1,0 g/l

    Aciditate totala:

    5,8 g/l

    Temperatura servire:

    16-18 °C

    Potential invechire:

    2034+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique de prim pasaj si de al 2 lea pasaj timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni

    Adaugă în coș 375.00 lei

Producători

NU RATA NOUTĂȚILE

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.