Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

Regiune -

Crame -

Soi strugure +

An +

    Cantitate +

    Pret

    • PROSECCO DOC Rosé BRUT

      PROSECCO DOC Rosé BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi Pinot Noir

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      11 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 72.00 lei
    • PROSECCO DOC Treviso BRUT

      PROSECCO DOC Treviso BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi alte soiuri recomandate

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      11 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 66.00 lei
    • PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY

      PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi alte soiuri recomandate

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 66.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.