-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 990.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
CASE BIANCHE Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA DRY
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime cu un miros placut cu note fructate de mere golden, piersica si flori de acat. Gustul este fin, armonic, si cu o aciditate foarte bine ...Adaugă în coș 78.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
15 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero Rosso
94 Puncte Luca MaroniFELLINE – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 594 Puncte Luca Maroni. Primitivo Felline este caracterizat de note olfactive de fructe de padure coapte, flori , smochine si stafide. Gustul sau plin de densitate este sustinut de prezenta taninilor dulci ...Adaugă în coș 94.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026-2028
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 6 luni
-
MONILI- Primitivo Tarantino IGP
0 out of 5Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
6,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
Pecorino Classico Terre di Chieti IGT – 2021
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai strălucitor, care prezinta la nas un buchet olfactiv captivant, cu o secvență de măceșe și fructe tropicale, ierburi mediteraneene și ...Citește mai mult 75.00 leiSoi strugure:
100% Pecorino
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026-2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si sticla.
-
94+ Puncte Vinous
Pecorino Classico Terre di Chieti IGT – 2022
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai strălucitor, care prezinta la nas un buchet olfactiv captivant, cu o secvență de măceșe și fructe tropicale, ierburi mediteraneene și ...Adaugă în coș 75.00 leiSoi strugure:
100% Pecorino
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026-2037
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si sticla.
-
PIETRALUNA- Negroamaro Salento IGP
0 out of 5Un vin fascinant si totodata pretabil pentru consumul zilnic. Buchet de fructe de padure coapte, note discrete de cacao si condimente orientale, la care se adauga o buna densitate si ...Adaugă în coș 53.00 leiSoi strugure:
100% Negroamaro
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
RADICI Bianco Colline Teatine IGT – 2021
0 out of 5Un vin de culoare galben pai cu arome clar definite și imediate de fructe galbene, flori sălbatice, ierburi aromatice. Are o mineralitate delicată si un gust foarte proaspăt, ...Adaugă în coș 64.00 leiSoi strugure:
Pecorino si Falanghina
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,9 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026-2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si sticla.