Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

Regiune -

Crame -

Soi strugure +

An +

Cantitate +

Pret

  • Angimbe
    91 Puncte James Suckling
    90 Puncte Vinous

    ANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021

    0 out of 5
    Acest vin sicilian este foarte bine structurat, armonios și bogat. Aroma sa seducătoare de pepene galben, banane și ierburi este insotita de o nota de prospețime revigoranta. Un ...

    Soi strugure:

    70% Insolia, 30% Cardonnay

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    1,86 g/l

    Aciditate totala:

    5,75 g/l

    Temperatura servire:

    8-10 °C

    Potential invechire:

    2024+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.

    Adaugă în coș 66.00 lei
  • Berardenga Chianti Colli Senesi DOCG - 2020
    90 Puncte Vinous
    91 Puncte James Suckling

    Berardenga Chianti Colli Senesi DOCG – 2020

    0 out of 5
    Un Chianti Colli Senesi echilibrat cu arome abundente de cireșe dulci și prune, însoțite de note de condimente și tutun. Taninurile asertive și aciditatea tensionată fac din Berardenga ...

    Soi strugure:

    100% Sangiovese

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    1,25 g/l

    Aciditate totala:

    5,78 g/l

    Temperatura servire:

    18-20 °C

    Potential invechire:

    2025+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 8-12 luni si o perioada ulterioara de minimum 3 luni in sticla.

    Adaugă în coș 81.00 lei
  • CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC - 2021

    CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2022

    0 out of 5
    Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...

    Soi strugure:

    70% Merlot, 30% Cabernet Franc

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    1,95 g/l

    Aciditate totala:

    5,65 g/l

    Temperatura servire:

    8-10 °C

    Potential invechire:

    2026

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.

    Adaugă în coș 99.00 lei
  • CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC - 2021
    92 Puncte James Suckling
    95 Puncte Luca Maroni
    91 Puncte Falstaff
    2 Bicchieri Gambero Rosso

    CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2021

    0 out of 5
    Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...

    Soi strugure:

    70% Merlot, 30% Cabernet Franc

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    2,15 g/l

    Aciditate totala:

    5,3 g/l

    Temperatura servire:

    8-10 °C

    Potential invechire:

    2025+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.

    Citește mai mult 96.00 lei
  • Castello di Farnetella Poggio Granoni
    89 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate

    Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2006

    0 out of 5
    Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...

    Soi strugure:

    Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    1,6g/l

    Aciditate totala:

    5,6g/l

    Temperatura servire:

    18-20 °C

    Potential invechire:

    2026

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si apoi o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.

    Adaugă în coș 239.00 lei
  • Castello di Farnetella Poggio Granoni
    92 Puncte James Suckling

    Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018

    0 out of 5
    Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...

    Soi strugure:

    Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    < 1,0 g/l

    Aciditate totala:

    5,4 g/l

    Temperatura servire:

    18-20 °C

    Potential invechire:

    2038+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.

    Adaugă în coș 179.00 lei
  • I SISTRI Toscana IGT - 2020
    92 Puncte James Suckling
    88 Puncte Wine Spectator

    I SISTRI Toscana IGT – 2021

    0 out of 5
    92 de puncte James Suckling

    Soi strugure:

    100% Chardonnay

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    0,90 g/l

    Aciditate totala:

    5,35 g/l

    Temperatura servire:

    10-12 °C

    Potential invechire:

    2027+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Inceperea fermentatiei in recipienti de inox, iar apoi continuarea acesteia si maturarea in butoaie de stejar de mici dimensiuni.

    Adaugă în coș 125.00 lei
  • KEYA Bardolino Chiaretto Classico DOC - 2021
    91 Puncte Vinum 2022
    89 Puncte Wine Enthusiast 2022
    91 Puncte Falstaff 2022

    KEYA Bardolino Chiaretto Classico DOC – 2021

    0 out of 5
    Keya este rezultatul impresionant al mai multor ani de muncă experimentală, iar rezultatul este un vin rosé care exprimă perfect stilul și personalitatea podgoriilor Rizzardi de pe dealurile de deasupra ...

    Soi strugure:

    Corvina, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    2,98 g/l

    Aciditate totala:

    5,48 g/l

    Temperatura servire:

    8-10 °C

    Potential invechire:

    2024+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de beton si inox.

    Adaugă în coș 58.00 lei
  • MONILI- Primitivo Tarantino IGP

    MONILI- Primitivo Tarantino IGP

    0 out of 5
    Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, ...

    Soi strugure:

    100% Primitivo

    Alcool:

    13.0%

    Zahar rezidual:

    6,5 g/l

    Aciditate totala:

    6,0 g/l

    Temperatura servire:

    16-18 °C

    Potential invechire:

    2024+

    Alergeni:

    contine sulfiti

    Vinificatie:

    Fermentare si maturare in recipienti de inox.

    Adaugă în coș 58.00 lei

Producători

NU RATA NOUTĂȚILE

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.