-
91 Puncte James Suckling
90 Puncte VinousANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021
0 out of 5Acest vin sicilian este foarte bine structurat, armonios și bogat. Aroma sa seducătoare de pepene galben, banane și ierburi este insotita de o nota de prospețime revigoranta. Un ...Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
70% Insolia, 30% Cardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,86 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.
-
90 Puncte Vinous
91 Puncte James SucklingBerardenga Chianti Colli Senesi DOCG – 2020
0 out of 5Un Chianti Colli Senesi echilibrat cu arome abundente de cireșe dulci și prune, însoțite de note de condimente și tutun. Taninurile asertive și aciditatea tensionată fac din Berardenga ...Adaugă în coș 81.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,25 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 8-12 luni si o perioada ulterioara de minimum 3 luni in sticla.
-
CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2022
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Adaugă în coș 99.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
95 Puncte Luca Maroni
91 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero RossoCASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2021
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Citește mai mult 96.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,3 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
89 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2006
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 239.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,6g/l
Aciditate totala:
5,6g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si apoi o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 179.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,4 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2038+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
88 Puncte Wine SpectatorI SISTRI Toscana IGT – 2021
0 out of 592 de puncte James SucklingAdaugă în coș 125.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
0,90 g/l
Aciditate totala:
5,35 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Inceperea fermentatiei in recipienti de inox, iar apoi continuarea acesteia si maturarea in butoaie de stejar de mici dimensiuni.
-
91 Puncte Vinum 2022
89 Puncte Wine Enthusiast 2022
91 Puncte Falstaff 2022KEYA Bardolino Chiaretto Classico DOC – 2021
0 out of 5Keya este rezultatul impresionant al mai multor ani de muncă experimentală, iar rezultatul este un vin rosé care exprimă perfect stilul și personalitatea podgoriilor Rizzardi de pe dealurile de deasupra ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,98 g/l
Aciditate totala:
5,48 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de beton si inox.
-
MONILI- Primitivo Tarantino IGP
0 out of 5Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
6,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.