-
92 Puncte Vinous
BATHENAU-Vigna S.Michele- Pinot Bianco- Alto Adige DOC -2020
0 out of 5Pinot Bianco din podgoria unică San Michele a Cramei Barthenau are o personalitate puternică, care se dezvoltă pe deplin după încă un an de maturare in sticla. În buchetul bogat ...Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,55 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
12-14 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in butoaie de stejar si maturare timp de 15 luni pe drojdii fine in butoaie de stejar de 30 hl, urmata de 6 luni in sticla.
-
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte VinousBerardenga Chianti Classico Riserva DOCG – 2018
0 out of 5Cu o culoare pătrunzătoare și minunat de limpede, Chianti Classico Riserva își dezvăluie aroma primitoare care amintește de cireșe coapte, cu note de condimente și ...Adaugă în coș 180.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,69 g/l
Aciditate totala:
5,72 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de stejar de Slavonia si butoaie de stejar frantuzesc de al 2-lea si al 3 lea pasaj, timp de 12-16 luni si o perioada ulterioara de minimum 3-6 lu
-
88 Puncte Luca Maroni
CENTOCAMINI Rosso Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu-rubiniu, cu un miros de fructe rosii, cirese si viorele. Gustul este proaspat, bogat si cu tanini bine evidentiati.Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
Sangiovese şi alte soiuri autohtone
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 3 luni in sticla.
-
Chardonnay – Alto Adige DOC- 2021
0 out of 5Olfactiv, o notă proaspătă, primitoare de mere și flori delicate de luncă, clare și precise. Gustul este suculent, elegant și plăcut fructat, cu nuanțe de lămâ...Adaugă în coș 95.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
93 Puncte James Suckling
Chianti Rufina DOCG – 2020
0 out of 5Un vin roșu cu o culoarea vișinie de intensitate medie. La nas regasim notele de tutun, piele și lemn dulce, cu o aromă frumoasă de cireșe, susț...Adaugă în coș 87.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Canaiolo, Colorino şi Malvasia Nera
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,65 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in recipienti de beton si butoaie de lemn din stejar frantuzesc, de 25 hL, timp de 12 luni.
-
92 Puncte James Suckling
CIAMPOLETO Rosso di Montalcino DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu cu corp mediu. Buchet fin, de fructe de pădure roșii, cu note de coacăze negre, cireșe negre, salvie și note afumate. Ferm și ...Adaugă în coș 109.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,56 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica si maturare in butoaie de stejar de 30 hl timp de 12 luni, urmata de o perioada de 6 luni in sticla.
-
Tre Bicchieri- Gambero Rosso
92 Puncte James Suckling
90 Puncte Wine SpectatorETNA ROSSO DOC – 2019
0 out of 5Culoarea granata, luminoasa, buchet foarte clar, suculent si cu o buna persistenta. Se resimt notele de fructe proaspete, fructele de padure si rubarba, elegante pe palat, cu o intensitate bine ...Adaugă în coș 109.00 leiSoi strugure:
100% Nerello Mascalese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,78 g/l
Aciditate totala:
5,9 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in butoaie de lemn de 25 hl.
-
95 Puncte Luca Maroni
GOVERNO Al’ USO TOSCANO Chianti DOCG – 2020
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu-rubiniu, cu un miros fin si elegant de fructe rosii si note delicate de vanilie. Gustul este bogat, cu tanini bine evidentiati si ...Adaugă în coș 89.00 leiSoi strugure:
85% Sangiovese, 15% Merlot
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
5,8 g/l
Aciditate totala:
5,2 g/L
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 3 luni in sticla.
-
GROTTOLO Montecucco Rosato DOC – 2021
0 out of 5Grottolo Rosato strălucește într-un roz bogat, are un buchet delicat de vin roșu și un gust suculent de fructe de pădure și piersici, cu o aciditate ...Adaugă în coș 71.00 leiSoi strugure:
70% Sangiovese, 15% Ciliegiolo, 15% Montepulciano
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
6,15 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.