-
BENUARA – Sicilia DOC – 2021
0 out of 5Roșu rubiniu, cu o aromă intensă de fructe de pădure coapte, gust concentrat, bogat in note fructate, elegant, cu un final proaspăt si neted."Murele și ierburile ...Adaugă în coș 85.00 leiSoi strugure:
50% Nero D'Avola, 50% Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
Aciditate totala:
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.
-
94 Puncte Vinous
92 Puncte Robert Parker’s Wine AdvocateBolgheri Rosso DOC – 2021
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor. Miros de prune, coacăze roșii, cireșe uscate și piele. Pe bolta palatină, plin de vigoare și putere, note minunat de armonioase de ...Adaugă în coș 160.00 leiSoi strugure:
50% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc, 20% Merlot, 10% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de otel sau vase conice de lemn deschise, iar apoi maturare in barrique, timp de 10 luni.
-
95 Puncte Decanter Decanter WWA 2022 Medalia de Aur
93 Puncte Falstaff
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine EnthusiastBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2017
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2017 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 349.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,78 g/l
Aciditate totala:
5,95 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
93 Puncte James Suckling
96 Puncte Luca GalloniBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 419.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2043+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
An 2015 : 91 Puncte Wine Spectator
Calabrone – Venezia Giulia IGT
0 out of 5Calabrone întrupează desăvârșirea tuturor trăsăturilor ideale ale unui vin, fiind un exemplu remarcabil al modului în care structura poate ascunde o robustețe și o ...Adaugă în coș 355.00 leiSoi strugure:
Refosco dal Peduncolo Rosso si Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
6,0 g/l
Aciditate totala:
5,31 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2033-2038
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 18-24 de luni in barrique, urmata de o perioda suplimentara de maturare in sticla de circa 18-24 de luni.
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai si reflexii verzui, cu note olfactive florale si fructate.Foarte echilibrat, cu o structura bine definita si o persistenta lunga a gustului.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
96 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte Falstaff
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
96 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2017
0 out of 5Când auzi povestea efortului depus în podgoria Colonia, trebuie să te întrebi dacă oamenii minunați de la Fèlsina, nu sunt de fapt complet nebuni. Le-au fost necesari ...Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2045+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioda ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Falstaff
94 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
97 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2018
0 out of 5Când auzi povestea efortului depus în podgoria Colonia, trebuie să te întrebi dacă oamenii de minunați din Fèlsina, nu sunt de fapt complet nebuni. Le-au fost necesari ...Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2046+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero Rosso
94 Puncte Luca MaroniFELLINE – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 594 Puncte Luca Maroni. Primitivo Felline este caracterizat de note olfactive de fructe de padure coapte, flori , smochine si stafide. Gustul sau plin de densitate este sustinut de prezenta taninilor dulci ...Adaugă în coș 94.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026-2028
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 6 luni