-
AEREO Montepulciano D’Abruzzo Riserva DOC – 2018
0 out of 5Un vin cu o culoare roșu dens, impenetrabil si cu un nas bogat in fructe roșii coapte, mirodenii și dulceață. Gustul este intens, robust, cu o persistență lungă ...Adaugă în coș 119.00 leiSoi strugure:
100% Montepulciano
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
4,0 g/l
Aciditate totala:
5,7 g/l
Temperatura servire:
16-20 °C
Potential invechire:
2028-2038
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 990.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
95 Puncte Falstaff
95 Puncte James Suckling
95+ Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
95 Puncte Wine Enthusiast Cellar Selection
95 Puncte Wine Spectator
91 Puncte VinousBRUNELLO di Montalcino PODERNOVI DOCG – 2016
0 out of 5Podernovi este cea mai mare podgorie unică de Brunello din San Polo. Culoarea sa este roșu rubiniu cu reflexe ușor granata. Parfum floral de violete, ciclamen și iasomie, ...Adaugă în coș 819.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,05 g/l
Aciditate totala:
5,85 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in butoaie tronconice de stejar de Slavonia, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de Slavonia de 40 hl, timp de 30 de
-
93 Puncte Vinous 2022
CLOS ROARETI Rosso Veronese IGT – 2019
0 out of 5Recoltat la maturitate optimă, rezultând un Clos Roareti armonios și ideal echilibrat. Concentrat și stratificat, oferind note de fructe de pădure închise și intense, susținute de un ...Adaugă în coș 129.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,9 g/l
Aciditate totala:
5,3 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare timp de 12 luni in barrique.
-
93 Puncte James Suckling
FORNACE TOSCANA IGT – 2017
0 out of 5Acest amestec reușit realizat din soiurile Sangiovese, Merlot și Cabernet Sauvignon oferă o suculență impresionantă și arome bogate de cireșe roșii, mure, mirodenii și legume la gră...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare exclusiva in barrique.
-
88 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte Luca MaroniGIRAVOLTA – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 593 Puncte Luca Maroni. Un vin de o culoare rosu rubiniu intens. Parfumat si foarte expresiv in nas, cu note florale delicate , arome proaspete de cirese, zmeura si putina coaja de ...Adaugă în coș 106.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9 luni
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Robert Parker’s Wine AdvocateGRATTAMACCO Bolgheri Bianco DOC – 2020
0 out of 5Vermentino de înaltă calitate și rar, cu o culoare galben-pai și un buchet de fructe albe și alune. Gust proaspăt, floral, rotund și copt. Utilizarea bine dozată a lemnului ...Adaugă în coș 219.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,61 g/l
Aciditate totala:
5,82 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox (50%) si in barrique (50%), urmata de o perioada de maturare de 8 luni.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James SucklingGRATTAMACCO Rosso Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor și bogat. Buchet fin, elegant, cu arome de fructe, note de cafea și arome complexe de condimente. Gustul este de lungă durată, cu o aciditate î...Adaugă în coș 575.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti din lemn deschisi fara control al temperaturii, urmata de maturare in barrique timp de 18 luni si o perioada de 12 luni in sticla.