-
3 Bicchieri Gambero Rosso
91 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine SpectatorColle Massari Montecucco Rosso Riserva DOC – 2018
0 out of 5Roșu rubiniu intens, buchet persistent, fructat, cu note de fructe de pădure, violete, cuișoare și scorțișoară, precum și arome de tutun dulce. Concentrat, cărnos, ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
80% Sangiovese, 10% Ciliegiolo, 10% Cabernet Sauvignon
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
0,52 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in barrique si in butoaie de stejar frantuzesc mari, timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
95 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James Suckling 94 Puncte Decanter
94 Puncte Vinous
The Winehunter Award Gold Medal
93 Puncte Falstaff
5 Grappoli Bibenda Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 17DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2017
0 out of 5Marilisa și Franco Allegrini au dedicat acest soi pur de Cabernet Franc din propriile podgorii de pe Via Bolgherese fratelui lor mai mare, Walter, care a murit în 2003. Odată cu ...Citește mai mult 1,050.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,58 g/l
Aciditate totala:
6,10 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2040+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
95 Puncte James Suckling
DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 595 de puncte James Suckling Marilisa și Franco Allegrini au dedicat acest soi pur de Cabernet Franc din propriile podgorii de pe Via Bolgherese fratelui lor mai mare, Walter, care a ...Adaugă în coș 1,175.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,36 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte James SucklingLA FORRA Chianti Classico Riserva DOCG – 2018
0 out of 5La Forra Chianti Classico Riserva DOCG este un vin în care științele viticole și oenologice sunt aplicate cu maxima intelepciune, acest vin fiind un exemplu perfect al modului în ...Adaugă în coș 149.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
< 1 g/l
Aciditate totala:
4,58 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 18 de luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
92+ Puncte Vinous
94 Puncte Luca MaroniNOA – Sicilia DOC – 2017
0 out of 5Noà, fructat si seducător, datorita cupajului format din soiurile Nero d'Avola, Merlot și Cabernet Sauvignon, cu un buchet delicios de fructe roșii coapte, condimente și cacao, precum și ...Adaugă în coș 189.00 leiSoi strugure:
Nero D'Avola, Merlot, Cabernet Sauvignon
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
1,90 g/l
Aciditate totala:
5,62 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 12 luni in barrique, urmata de o alta perioda suplimentara de maturare in sticla.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
94 Puncte VinousPOGGIO LOMBRONE Montecucco Sangiovese Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Riserva Poggio Lombrone este produs în stilul tradițional de vinificare și în mod ecologic. Buchet distinctiv de fructe roșii, trandafiri, violete și condimente dulci. Textură lucioasă și bogată, ...Adaugă în coș 215.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
0,72 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2033+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti tronconici, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL , iar apoi maturare in butoaie de stejar mari timp de 24 de luni, si o perioada de 12 luni in stic
-
95 Puncte Decanter
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Falstaff
Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 30SONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2018
0 out of 5Sondraia - un Cabernet Sauvignon cu mici adaosuri de Merlot și Cabernet Franc - are o culoare strălucitoare și o aromă clară și caldă de afine, zmeură, cireșe ...Adaugă în coș 425.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2035+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 de luni.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Un vin alb parfumat și drăguț, cu arome de măr feliat, păstăi de vanilie și pară gătită, care se regăsesc și in gust, care ...Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
90 Puncte Falstaff
94 Puncte Luca MaroniZINFANDEL – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 53 Bicchieri Gambero Rosso. Un vin de top din Puglia, provenit din vii cu o varsta de aproximativ de 60-70 de ani. Zinfandel Sinfarossa Terra Nera, ne invaluie cu un buchet ...Adaugă în coș 129.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
7,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc si stejar american, timp de 6 luni