-
Decanter 2019 Medalia de Argint
COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
< 3 g/l
Aciditate totala:
6,5 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Argint
COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT- Magnum-1,5 l
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
< 3 g/l
Aciditate totala:
6,5 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
CUVEE BRUT Spumante Bianco
0 out of 5Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 55.00 leiSoi strugure:
Struguri albi
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
9 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco
0 out of 5Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistentaAdaugă în coș 55.00 leiSoi strugure:
Struguri albi
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
15 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
PROSECCO DOC Rosé BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 72.00 leiSoi strugure:
Glera şi Pinot Noir
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
11 g/l
Aciditate totala:
6 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
PROSECCO DOC Treviso BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
Glera şi alte soiuri recomandate
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
11 g/l
Aciditate totala:
6 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
Glera şi alte soiuri recomandate
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
15 g/l
Aciditate totala:
6 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
UNDICI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG DRY
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este fin dar in acelasi timp bogat si armonic, persistent si cu o aciditate foarte ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
20 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate de mar verde. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 78.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.