-
91 Puncte Vinous 2022
93 Puncte Falstaff 20223CRU Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2017
0 out of 5Cel mai tânăr descendent al familiei Guerrieri Rizzardi din familia Amarone provine din trei podgorii din comuna Negrar, inclusiv din cea mai bună podgorie Calcarole. Strugurii sunt uscaț...Adaugă în coș 185.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Corvinone, Barbera şi Sangiovese
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
5,70 g/l
Aciditate totala:
5,74 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL.
-
AEREO Montepulciano D’Abruzzo Riserva DOC – 2018
0 out of 5Un vin cu o culoare roșu dens, impenetrabil si cu un nas bogat in fructe roșii coapte, mirodenii și dulceață. Gustul este intens, robust, cu o persistență lungă ...Adaugă în coș 119.00 leiSoi strugure:
100% Montepulciano
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
4,0 g/l
Aciditate totala:
5,7 g/l
Temperatura servire:
16-20 °C
Potential invechire:
2028-2038
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
91 Puncte James Suckling
90 Puncte VinousANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021
0 out of 5Acest vin sicilian este foarte bine structurat, armonios și bogat. Aroma sa seducătoare de pepene galben, banane și ierburi este insotita de o nota de prospețime revigoranta. Un ...Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
70% Insolia, 30% Cardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,86 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.
-
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
89 Puncte James Suckling
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2021
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,9 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
92 Puncte Vinous
BATHENAU-Vigna S.Michele- Pinot Bianco- Alto Adige DOC -2020
0 out of 5Pinot Bianco din podgoria unică San Michele a Cramei Barthenau are o personalitate puternică, care se dezvoltă pe deplin după încă un an de maturare in sticla. În buchetul bogat ...Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,55 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
12-14 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in butoaie de stejar si maturare timp de 15 luni pe drojdii fine in butoaie de stejar de 30 hl, urmata de 6 luni in sticla.
-
BENUARA – Sicilia DOC – 2021
0 out of 5Roșu rubiniu, cu o aromă intensă de fructe de pădure coapte, gust concentrat, bogat in note fructate, elegant, cu un final proaspăt si neted."Murele și ierburile ...Adaugă în coș 85.00 leiSoi strugure:
50% Nero D'Avola, 50% Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
Aciditate totala:
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.
-
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte VinousBerardenga Chianti Classico Riserva DOCG – 2018
0 out of 5Cu o culoare pătrunzătoare și minunat de limpede, Chianti Classico Riserva își dezvăluie aroma primitoare care amintește de cireșe coapte, cu note de condimente și ...Adaugă în coș 180.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,69 g/l
Aciditate totala:
5,72 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de stejar de Slavonia si butoaie de stejar frantuzesc de al 2-lea si al 3 lea pasaj, timp de 12-16 luni si o perioada ulterioara de minimum 3-6 lu