-
CUVEE BRUT Spumante Bianco
0 out of 5Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 55.00 leiSoi strugure:
Struguri albi
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
9 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
PROSECCO DOC Rosé BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 72.00 leiSoi strugure:
Glera şi Pinot Noir
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
11 g/l
Aciditate totala:
6 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
PROSECCO DOC Treviso BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
Glera şi alte soiuri recomandate
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
11 g/l
Aciditate totala:
6 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
SPUMANTE Brut Metodo Classico
0 out of 5Acest spumant, obtinut dupa o fermentare pe drojdii timp de minim 36 de luni, ne intampina cu note placute de piersică albă, fructe exotice, cardamom, ghimbir și nuanțe de mirodenii ...Adaugă în coș 119.00 leiSoi strugure:
60% Chardonnay, 40% Pinot Noir
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
7,7 g/l
Aciditate totala:
6,9 g/l
Temperatura servire:
4-6 °C
Potential invechire:
2032-2042
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Minim timp de 36 de luni pe drojdie.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate de mar verde. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 78.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT – Magnum- 1,5 l
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate de mar verde. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 205.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT- Jeroboam- 3,0 l
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate de mar verde. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 595.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT- Mathusalem – 6,0 l
0 out of 5Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate de mar verde. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.Adaugă în coș 1,280.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.