Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Tenute Del Cabreo

Ambrogio e Giovanni Folonari Tenute a fost înființată în anul 2000 pentru a continua tradiția viticolă a familiei, care datează de la sfârșitul secolului al XVIII-lea, sub semnul unei excelențe revitalizate. Astăzi, compania este condusă de Giovanni Folonari și, cu cele cinci domenii ale sale, cuprinde și exprimă tot ce este mai bun din vinurile DOC toscane, în termeni de tradiție și inovație. Tenuta di Nozzole în Chianti Classico, Le Tenute del Cabreo, în zona Greve in Chianti, ... ...citește mai mult

Este rezultatul unui dozaj atent si inspirat realizat între soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese și al unei învechiri îndelungate efectaute în butoaie mici de stejar francez, care îi conferă ...

Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

  Regiune -

  Soi strugure +

  An +

  Cantitate +

  • IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) - 2019
   3 Bicchieri Gambero Rosso

   IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) – 2019

   0 out of 5
   Este rezultatul unui dozaj atent si inspirat realizat între soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese și al unei învechiri îndelungate efectaute în butoaie mici de stejar francez, care îi conferă ...

   Soi strugure:

   Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot

   Alcool:

   14.5%

   Zahar rezidual:

   < 1 g/l

   Aciditate totala:

   5,18g/l

   Temperatura servire:

   18 °C

   Potential invechire:

   2044+

   Alergeni:

   contine sulfiti

   Vinificatie:

   Fermentare in recipienti de inox . Maturare in barrique noi, de prim pasaj si de al 2 lea pasaj, timp de 24 luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.

   Adaugă în coș 275.00 lei

  Crama Tenute Del Cabreo

  Ambrogio e Giovanni Folonari Tenute a fost înființată în anul 2000 pentru a continua tradiția viticolă a familiei, care datează de la sfârșitul secolului al XVIII-lea, sub semnul unei excelențe revitalizate. Astăzi, compania este condusă de Giovanni Folonari și, cu cele cinci domenii ale sale, cuprinde și exprimă tot ce este mai bun din vinurile DOC toscane, în termeni de tradiție și inovație.

  Tenuta di Nozzole în Chianti Classico, Le Tenute del Cabreo, în zona Greve in Chianti, unde se produc vinuri de toscane de top din soiuri neautohtone, Tenuta La Fuga în Montalcino, Campo al Mare în Bolgheri si nu in ultimul rand, Vigne a Porrona în Maremma.
  Expresie a celor mai bune terroir-uri toscane, domeniile au o suprafață insumata de 250 de hectare și o producție totală de aproximativ 1 milion de sticle, în fiecare an.

  Sangiovese în stare pură este protagonistul absolut, iar cu linia Chianti Classico de la Tenuta di Nozzole, Ambrogio e Giovanni Folonari Tenute este cunoscut ca „ambasadorul” autentic al acestui soi de struguri, în Toscana.

  Angajamentul familiei Folonari a fost întotdeauna acela de a crea vinuri care să satisfacă nevoile și gusturile consumatorilor iar căutarea continuă a inovației și a produselor vinicole de cea mai înaltă calitate, a reprezentat garantia succesului, pentru aceasta prestigioasa crama toscana.

  Producători

  NU RATA NOUTĂȚILE

  Abonează-te la newsletter

  Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.