-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Culoare roșie purpurie limpede, cu o frumoasă tenta rubinie, densă în pahar. Parfumul sau indica o complexitate fină, cu note bine evidentiate de fructe roșii și negre, precum ...Adaugă în coș 990.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffFRANCHESATO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, roșie rubiniu intensă, densă în pahar, cu o frumoasă strălucire cristalină. Aromele olfactive sunt intense și pătrunzătoare, proaspete și fine, cu note de ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
92 Puncte Falstaff
90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
96 Puncte Wines CriticMARCHESALE Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, de un roșu rubiniu foarte intens, cu o densitate bună în pahar. La nas se remarcă inițial notele de fructe negre coapte, apoi notele balsamice î...Adaugă în coș 375.00 leiSoi strugure:
50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot şi 5% Petit Verdot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique de prim pasaj si de al 2 lea pasaj timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni
-
90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
PAPEO Bolgheri Bianco DOC – 2021
0 out of 5Papeo, este un vin alb vinificat ca un mare vin roșu, macerarea fiind realizata în butoaie de stejar. Complex și elegant, se remarcă prin cremozitatea sa învăluitoare. Culoarea ...Adaugă în coș 168.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
7,0 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare inceputa in butoaie de stejar frantuzesc si continuata in recipienti de inox, urmata apoi de maturare in recipienti de inox timp de 6 luni.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffTARABUSO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoare roșu rubiniu deschis cu reflexe granata, foarte dens. La nas se percep aromele intense de fructe roșii, precum cireșele negre și vișinele, urmate de notele ...Adaugă în coș 235.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Sauvignon
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2031+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffTARABUSO Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Culoare roșu rubiniu deschis cu reflexe granata, foarte dens. La nas se percep aromele intense de fructe roșii, precum cireșele negre și vișinele, urmate de notele ...Adaugă în coș 558.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Sauvignon
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2031+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.