Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Despre noi

VINOAMO este un iubitor al Italiei , a traditiei sale gastronomice si implicit a vinurilor extraordinare, provenite de pe aceste meleaguri. Ne dorim sa fim recunoscuti ca un nume de referinta, in domeniul importurilor de vinuri premium italienesti. Am ales sa ne concentram doar pe vinurile provenite de pe teritoriul Italiei, iar relatiile noastre directe cu cramele partenere, ne permit sa garantam clientilor nostrii, produse 100% autentice, de inalta calitate, la care tot parcursul de la preluare, transport si depozitare, a fost controlat si efectuat cu cea mai mare grija si cu un deosebit respect, atat fata de calitatea produselor in sine, dar mai ales fata de clientii care urmeaza sa se bucure de acestea.

Echipa din spatele nostru, incepand cu consultantii externi si pana la degustatorii si sommellierii romani cu care colaboram, ne ajuta sa descoperim si sa aducem pe masa consumatorilor, acele comori ascunse precum si acele piese rare, care sunt uneori cunoscute doar specialistilor sau cunoscatorilor, din acest domeniu atat de complex si de vast.

Dorim sa va oferim o selectie coerenta de vinuri de calitate, reprezentand toate regiunile viticole importante ale Italiei, care sa reuneasca atat etichetele foarte cunoscute dar si pe acelea mai putin galonate, dar la care raportul pret – calitate sa depaseasca cu mult asteptarile consumatorilor.

Este o pasiune transformata in afacere, iar ceea ce ne motiveaza cu adevarat este sa reusim sa castigam aprecierea clientilor nostrii iar pe de alta parte sa fim un partner pretuit in relatia cu cramele pe care le reprezentam in Romania.

Povestea noastră

Totul a inceput in anul 2008, cu ocazia unei vacante in Toscana, in apropierea localitatii Greve in Chianti. Locatia sejurului a fost un B&B rustic si traditional, situat intr-o cladire veche de peste 600 ani, complet izolata de civilizatie si la care putea ajunge doar cu un 4×4 serios. Dupa un parcurs anevoios care includea trecerea printr-o portiune de padure, ajungeai la un luminis cocotat pe un varf de deal, unde nu auzeai niciun fel de zgomot, in afara ciripitului pasarelelor si de unde se deschidea o priveliste panoramica superba, pe dealurile din imprejurimi.
Din acest loc, care poarta numele de Rifugium, am inceput explorarea zonelor invecinate, timp de mai bine de o saptamana.
In fiecare zi la pranz si la cina, am cautat pe o raza de o ora de mers cu masina, cate un restaurant cu farmec si poveste si am gustat la fiecare masa, cate un vin diferit, recomandat de catre chelnerii casei.
In penultima zi a sejurului am intrat intr-un magazin de vinuri, in Radda in Chianti.
Magazinul era gol, fiind prezent doar proprietarul acestui magazin,un domn mai in varsta foarte amabil si plin de povesti interesante.
Am iesit dupa vreo 2 ore si jumatate si o sumedenie de povesti cu talc din magazin, cumparand in total 33 de sticle de vinuri.
Asa a inceput pasiunea pentru vinurile italiene.
Astazi, avand sansa de a alege sa dezvoltam un nou business, pe care sa-l facem 100% din placere, ca un adevarat hobby si nu ca pe o activitate cu scop primordial cel de castig financiar, am decis sa dam o alta continuare si o alta forma, acestei povesti incepute in luna August a anului 2008.

Producători

NU RATA NOUTĂȚILE

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.