Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Politica de retur

Politica de retur – vinoamo.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, Sc Tedesco SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: office@vinoamo.ro sau la numarul de telefon: 0720.994.668.

Sc Tedesco SRL vă va rambursa orice sumă pe care ați plătit-o pentru produse, inclusiv costurile livrării către dumneavoastră (cu excepţia costurilor suplimentare – când aţi ales altă modalitate de livrare decât livrarea standard oferită de noi). Vom face rambursarea fără întârzieri nejustificate, în maximum 14 zile calendaristice de când ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele – cu condiția ca, până la expirarea acestor 14 zile calendaristice :

(a) Noi să fi primit înapoi toate produsele pe care vi le-am livrat și pe care vreți să ni le returnați (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate de dumneavoastră) sau

(b) Dumneavoastră să ne fi făcut dovada faptului că ni le-ați returnat pe toate;

În caz contrar, putem amâna rambursarea până când primim înapoi toate aceste produse sau până când ne faceți dovada că ni le-ați returnat (oricare data e mai apropiată) – cu excepția cazului când noi înșine (prin intermediul curierului nostru) vom recupera de la dumneavoastră produsele pe care vreți să le returnați. Atunci când vreţi să returnaţi toate produsele comandate şi primite de la noi, Sc Tedesco SRL va suporta costul aferent returnării acestor produse catre noi (produse pe care le vom recupera printr-o modalitate la alegerea Sc Tedesco SRL). Totuşi, în cazul în care dumneavoastră preferati să ni le returnaţi prin altă metodă aleasă de dumneavoastră, veţi suporta costul direct privind returnarea acelor produse. Atunci când vreţi să faceţi un retur parţial (adică să ne returnaţi doar o parte din produsele comandate si primite de la noi), dumneavoastră veți suporta costul direct al returnării respectivelor produse către SC Tedesco SRL. În principiu, facem rambursarea folosind aceeaşi modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care ne permiteți expres să vă rambursăm banii prin virament în contul dumneavoastră bancar pe care ni-l furnizați. Putem amâna rambursarea până când primim înapoi produsele sau până când ne faceți dovada faptului că ne-ați returnat produsele (oricare se produce mai devreme). Produsele trebuie expediate în starea în care vi le-am livrat, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în maximum 14 zile calendaristice de când ne-aţi comunicat în scris decizia de a vă retrage. Dumneavoastră sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care le-ați manipulat sau folosit (în alt mod decât pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor). În acest caz, vă vom putea rambursa suma pe care am încasat-o de la dumneavoastră și din care vom putea scădea contravaloarea diminuării produselor respective.

CUM SA NE RETURNATI PRODUSELE

  • Completaţi un formular de retur pe care il puteti descarca de aici: formular retur si pe care sa il trimiteti la adresa office@vinoamo.ro.
  • Împachetați produsele cu atenţie, în starea în care vi le-am livrat – preferabil, nu obligatoriu, în ambalajul original;
  • Lipiţi eticheta cu adresa noastra de retur (depozitul nostru): Sc Tedesco Srl, strada Depozitelor, nr.26, cod postal 540240,Targu Mures, judetul Mures.
  • Când aveţi coletul pregătit, sunaţi-ne sau scrieţi-ne la adresa de email office@vinoamo.ro, pentru a demara procesul de recuperare a produselor. Un angajat Sc Tedesco Srl vă va suna sau vă va trimite un e-mail, cu detalii despre sosirea curierului pentru preluarea coletului de la dumneavoastră. Vom furniza datele dumneavoastră de contact curierului, pentru a înlesni preluarea coletului. Dacă alegeţi o altă metodă de returnare decat cea oferită de Sc Tedesco Srl, folosiţi servicii poștale care permit înregistrarea expedierii şi păstraţi dovada acesteia; Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primiţi unul gratis”), trebuie să ne returnați și orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat.

Producători

NU RATA NOUTĂȚILE

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.