Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Col Sandago

Col Sandago se află pe frumoasele dealuri din zona D.O.C.G. Conegliano Valdobbiadene, unde vița de vie Glera, cultivată aici, beneficiază din plin de particularitățile chimico-fizice ale solului.

Expunerea, pantele, altitudinile și microclimatele contribuie cu multa generozitate, la calitatea acestui produs atat de apreciat.

Crama Col Sandago a fost înființată în comuna Susegana, în provincia Treviso. Structura sa avangardistă, dotată cu echipamente absolut inovatoare, face posibilă atingerea unor standarde de înaltă calitate în producția de vinuri spumante, pline de aromă și savoare.

Vinurile excelente produse aici, fac din zona Valdobbiadene-Conegliano una dintre cele mai importante zone pentru vinuri spumante din Italia și din lume.

Col Sandago aparține unei zone cu vegetație luxoasă, unde viile sunt bogate în minerale pe care pământul le-a absorbit atunci când, în vremuri preistorice, marele ghețar din Dolomiți a coborât în vale, modelând peisajul și sculptând albia istoricului râu Piave.

Îngrijirea atentă a podgoriilor și diversele practici de cultivare, cum ar fi tăierea, rărirea și selecția ciorchinilor, sunt realizate cu respect deplin pentru natură.

Prin gestionarea electronică totală a ciclului de producție se stochează date pentru a menține uniforme si a putea garanta în timp, caracteristicile calitative ale fiecărui tip de vin.

Respectând cu constiinciozitate echilibrul delicat al mediului înconjurător, noua cramă este amplasată în apropierea podgoriilor, pentru a reduce la minim consumurile, precum si pierderea de calitate în timpul transportului strugurilor.

  • Anul infiintarii: 1960
  • Proprietari: Martino Zanetti
  • Oenolog: Flavio Stella
  • Productie anuala: aproximativ 1.300.000 de sticle
  • Suprafata cultivata: aproximativ 25 hectare in proprietate + alte suprafete in administrare

NU RATA NOUTĂȚILE

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.