Di Sipio

Di Sipio

producator-vinuri-italiene-dis-sipio

Di Sipio are rădăcini îndepărtate. Iubire necondiționată și trudă, voință și tenacitate. Este povestea unui pământ care a fost iubit, trăit și îngrijit. Grația și eleganța sa, se regăsesc în vinurile noastre.

Podgoriile Di Sipio se afla în Abruzzo in localitatea Ripa Teatina, terenuri cultivate din tată în fiu, marcate de o legătură profundă, de un vis implinit, în căutare continuă de noi realizări.

di-sipio-harta

Un terroir cunoscut de familia Di Sipio pânã în cel mai ascuns colțisor, un domeniu necontaminat de 70 de hectare cultivate ecologic si recolte de struguri, care oglindesc cu blandete succesiunea generațiilor.

În inima acestei proprietăți se află crama, cu o arhitectură bazată pe o textură naturala, perfect integrată în peisaj.

Imagini idilice din Abruzzo, cu orizonturi nesfârșite, care se contopesc cu marea adriatică: un lac, podgorii, plantații de măslini, câmpuri de grâu și floarea-soarelui

Crama noastră este oglinda unui lanț de aprovizionare pus la punct cu o meticulozitate dusa la extrem, urmarind cu o grija exagerata pana in cel mai mic detaliu, toate etapele parcurse, de la culesul strugurilor până la faza finală de îmbuteliere și etichetare.

Vinurile și spumantele Di Sipio, își găsesc în diversele recipiente folosite, ambalajul cel mai potrivit pentru natura lor iar sticla, oțelul și lemnul au îmbrățișat întotdeauna vinul nostru pentru a-l crește și a-l face să se apropie de perfectiune.

  • Anul inființarii: 2000
  • Proprietari: Familia Di Sipio
  • Oenolog: Romeo Taraborelli
  • Productie anuală: aproximativ 150.000 de sticle
  • Suprafata cultivată: aproximativ 35 hectare

 

Shopping Cart