3CRU Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2017
185.00 lei
171 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Guerrieri Rizzardi
Regiune:
Veneto
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Corvina, Rondinella, Corvinone, Barbera şi Sangiovese
An:
2017
Alcool:
16.0%
Zahăr rezidual:
5,70 g/l
Aciditate totală:
5,74 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potențial învechire:
2034+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox si maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL.
Asocieri culinare:
Gulasuri si preparate cu carne de vita.
Produse similare
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
94 Puncte Vinous 2021
3 Bicchieri Gambero Rosso
5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2013
0 out of 5Adaugă în coș 479.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
15.83%
Zahar rezidual:
7,4 g/l
Aciditate totala:
5,58 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
5 Grappoli Bibenda
CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Adaugă în coș 449.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
17.0%
Zahar rezidual:
4,4 g/l
Aciditate totala:
5,86 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
Recenzii
Nu există recenzii până acum.