ANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021
66.00 lei
28 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin alb
Cramă:
Cusumano
Regiune:
Sicilia
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
70% Insolia, 30% Cardonnay
An:
2021
Alcool:
13.0%
Zahăr rezidual:
1,86 g/l
Aciditate totală:
5,75 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potențial învechire:
2024+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.
Asocieri culinare:
Aperitive, crustacee, fructe de mare, peste, salate, branzeturi proaspete
Produse similare
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
92+ Puncte Vinous
94 Puncte Luca MaroniNOA – Sicilia DOC – 2017
0 out of 5Adaugă în coș 189.00 leiSoi strugure:
Nero D'Avola, Merlot, Cabernet Sauvignon
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
1,90 g/l
Aciditate totala:
5,62 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 12 luni in barrique, urmata de o alta perioda suplimentara de maturare in sticla.
-
Tre Bicchieri- Gambero Rosso
92 Puncte James Suckling
90 Puncte Wine SpectatorETNA ROSSO DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 109.00 leiSoi strugure:
100% Nerello Mascalese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,78 g/l
Aciditate totala:
5,9 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in butoaie de lemn de 25 hl.
-
BENUARA – Sicilia DOC – 2021
0 out of 5Adaugă în coș 85.00 leiSoi strugure:
50% Nero D'Avola, 50% Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
Aciditate totala:
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.