BRUNELLO di Montalcino DOCG – 2017
349.00 lei
În bolta palatină, textura este aproape perfectă, cu o suplețe și o senzație mătăsoasă, care este reîmprospătată și susținută de o aciditate tipica pentru acest Sangiovese, fiind foarte bine proporționată și rafinată. Fructe de pădure întunecate sunt prezente in gustul sau lung, profund și cu un final remarcabil, ușor mineral.
5 în stoc
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate, 93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Enthusiast
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
San Polo
Regiune:
Toscana - Montalcino
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
100% Sangiovese
An:
2017
Alcool:
14.0%
Zahăr rezidual:
0,78 g/l
Aciditate totală:
5,95 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potențial învechire:
2042+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
Asocieri culinare:
Risotto, carne de pasare, branzeturi semi maturate, friptura de vanat, paste.
Produse similare
-
95 Puncte Falstaff
95 Puncte James Suckling
95+ Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
95 Puncte Wine Enthusiast Cellar Selection
95 Puncte Wine Spectator
91 Puncte VinousBRUNELLO di Montalcino PODERNOVI DOCG – 2016
0 out of 5Adaugă în coș 819.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,05 g/l
Aciditate totala:
5,85 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in butoaie tronconice de stejar de Slavonia, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de Slavonia de 40 hl, timp de 30 de
-
96 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte Falstaff
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
96 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2017
0 out of 5Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2045+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioda ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Falstaff
94 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
97 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2018
0 out of 5Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2046+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.