Calabrone – Venezia Giulia IGT
355.00 lei
34 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Bastianich
Regiune:
Friuli Venezia Giulia
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Refosco dal Peduncolo Rosso si Merlot
An:
2018
Alcool:
14.0%
Zahăr rezidual:
6,0 g/l
Aciditate totală:
5,31 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potențial învechire:
2033-2038
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare malolactica si maturare timp de 18-24 de luni in barrique, urmata de o perioda suplimentara de maturare in sticla de circa 18-24 de luni.
Asocieri culinare:
Ideal cu carnuri rosii robuste sau cu carne de vanat
Produse similare
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte FalstaffALDONE Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Adaugă în coș 990.00 leiSoi strugure:
100% Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
17-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James SucklingGRATTAMACCO Rosso Bolgheri Superiore DOC – 2020
0 out of 5Adaugă în coș 595.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti din lemn deschisi fara control al temperaturii, urmata de maturare in barrique timp de 18 luni si o perioada de 12 luni in sticla.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.