CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2021
96.00 lei
Stoc epuizat
Descriere
Categorie:
Vin rose
Cramă:
Poggio Al Tesoro
Regiune:
Toscana - Bolgheri
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
An:
2021
Alcool:
13.0%
Zahăr rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totală:
5,3 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potențial învechire:
2025+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
Asocieri culinare:
Aperitive si salate, carne de pasare, preparate vegetariene, crustacee si fructe de mare, risotto.
Produse similare
-
95 Puncte James Suckling
DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 1,175.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,36 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
95 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James Suckling 94 Puncte Decanter
94 Puncte Vinous
The Winehunter Award Gold Medal
93 Puncte Falstaff
5 Grappoli Bibenda Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 17DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2017
0 out of 5Citește mai mult 1,050.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,58 g/l
Aciditate totala:
6,10 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2040+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.