Chianti Rufina DOCG – 2020
87.00 lei
38 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Fattoria Selvapiana
Regiune:
Toscana - Chianti
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Sangiovese, Canaiolo, Colorino şi Malvasia Nera
An:
2020
Alcool:
13.5%
Zahăr rezidual:
0,65 g/l
Aciditate totală:
5,45 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potențial învechire:
2030+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in recipienti de beton si butoaie de lemn din stejar frantuzesc, de 25 hL, timp de 12 luni.
Asocieri culinare:
Carne de pasare, pizza, paste.
Produse similare
-
96 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte Falstaff
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
96 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2017
0 out of 5Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2045+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioda ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Falstaff
94 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
97 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2018
0 out of 5Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2046+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
96 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
98 Doctor Wine
94 Puncte VinousFONTALLORO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 345.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,75 g/l
Aciditate totala:
5,82 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi si de prim pasaj timp de 18-22 luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.