ETNA ROSSO DOC – 2019
109.00 lei
Se resimt notele de fructe proaspete, fructele de padure si rubarba, elegante pe palat, cu o intensitate bine dozată si cu taninuri netede.
"Arome de zmeură, pepene verde, nucșoară și lămâie. Corp mediu, cu taninuri compacte și aciditate strălucitoare. Sălbatic și mineral la sfârșit."
JAMES SUCKLING
60 în stoc
90 Puncte Wine Spectator
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Cusumano
Regiune:
Sicilia
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
100% Nerello Mascalese
An:
2019
Alcool:
13.5%
Zahăr rezidual:
1,78 g/l
Aciditate totală:
5,9 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potențial învechire:
2027+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in butoaie de lemn de 25 hl.
Asocieri culinare:
Carne la gratar de orice tip si branzeturi din lapte crud
Produse similare
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
92+ Puncte Vinous
94 Puncte Luca MaroniNOA – Sicilia DOC – 2017
0 out of 5Adaugă în coș 189.00 leiSoi strugure:
Nero D'Avola, Merlot, Cabernet Sauvignon
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
1,90 g/l
Aciditate totala:
5,62 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 12 luni in barrique, urmata de o alta perioda suplimentara de maturare in sticla.
-
BENUARA – Sicilia DOC – 2021
0 out of 5Adaugă în coș 85.00 leiSoi strugure:
50% Nero D'Avola, 50% Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
Aciditate totala:
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.
-
91 Puncte James Suckling
90 Puncte VinousANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021
0 out of 5Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
70% Insolia, 30% Cardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,86 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.