FERRA Soave Classico DOC – 2019
87.00 lei
117 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin alb
Cramă:
Guerrieri Rizzardi
Regiune:
Veneto
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
100% Garganega
An:
2019
Alcool:
12.5%
Zahăr rezidual:
3,1 g/l
Aciditate totală:
5,1 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potențial învechire:
2026
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de beton si maturare timp de 12-18 luni, din care 6 luni in butoaie de lemn.
Asocieri culinare:
Carne de pasare sau iepure, peste, branzeturi maturate.
Produse similare
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT- Mathusalem – 6,0 l
0 out of 5Adaugă în coș 1,280.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT- Jeroboam- 3,0 l
0 out of 5Adaugă în coș 595.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
Recenzii
Nu există recenzii până acum.