FORNACE TOSCANA IGT – 2017
165.00 lei
„Miros de ciuperci, carne și pământ cu ceva coacăze negre. Corpul mediu spre plin, taninuri ferme și masticabile și un final lung și proaspăt. Luminos și tensionat pentru această recoltă. Subnote de piatră zdrobită." JAMES SUCKLING
105 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Fattoria Selvapiana
Regiune:
Toscana - Chianti
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
An:
2017
Alcool:
14.5%
Zahăr rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totală:
5,75 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potențial învechire:
2029+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare exclusiva in barrique.
Asocieri culinare:
Carne de pasare, pizza, paste, vanat, preparate la gratar.
Produse similare
-
95 Puncte James Suckling
DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Citește mai mult 1,175.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,36 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
95 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James Suckling 94 Puncte Decanter
94 Puncte Vinous
The Winehunter Award Gold Medal
93 Puncte Falstaff
5 Grappoli Bibenda Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 17DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2017
0 out of 5Citește mai mult 1,050.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,58 g/l
Aciditate totala:
6,10 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2040+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.