FRIULANO – COLLIO DOC
165.00 lei
30 în stoc
2 Bicchieri Gambero Rosso
Descriere
Categorie:
Vin alb
Cramă:
Toros
Regiune:
Friuli Venezia Giulia
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
100% Friulano
An:
2022
Alcool:
14.0%
Zahăr rezidual:
0,1 g/l
Aciditate totală:
4,95 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potențial învechire:
2032+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
Asocieri culinare:
Cu aperitive gen sunca cruda sau pur si simplu ca si bautura aperitiv.
Produse similare
-
An 2015 : 91 Puncte Wine Spectator
Calabrone – Venezia Giulia IGT
0 out of 5Adaugă în coș 355.00 leiSoi strugure:
Refosco dal Peduncolo Rosso si Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
6,0 g/l
Aciditate totala:
5,31 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2033-2038
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 18-24 de luni in barrique, urmata de o perioda suplimentara de maturare in sticla de circa 18-24 de luni.
-
An 2021: 2 Bicchieri Gambero Rosso
SAUVIGNON – COLLIO DOC
0 out of 5Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Sauvignon Blanc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,1 g/l
Aciditate totala:
5,30 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
An 2021: 97 Puncte Doctor Wine
5 Grappoli Bibenda
2 Biccheri Gambero RossoPINOT BIANCO – COLLIO DOC
0 out of 5Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
4,85 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.