GROTTOLO Montecucco Rosato DOC – 2021
71.00 lei
42 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rose
Cramă:
Castello Colle Massari
Regiune:
Toscana
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
70% Sangiovese, 15% Ciliegiolo, 15% Montepulciano
An:
2021
Alcool:
13.5%
Zahăr rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totală:
6,15 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potențial învechire:
2024+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
Asocieri culinare:
Aperitive si salate,peste la gratar, branza proaspata, risotto.
Produse similare
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 275.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
< 1 g/l
Aciditate totala:
5,18g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in barrique noi, de prim pasaj si de al 2 lea pasaj, timp de 24 luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.
-
93 Puncte Falstaff
91 Puncte James Suckling
94 Puncte Luca Maroni
5 Grappoli BIBENDA
The Wine Hunter – Medalia de AurIRIS Rosso Toscana IGT – 2016
0 out of 5Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,81 g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Maturare in recipienti de inox in primele 6 luni, iar mai apoi timp de 18 luni in butoaie (Tonneau pentru Merlot si Barrique pentru Cabernet Sauvignon).
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
94 Puncte VinousPOGGIO LOMBRONE Montecucco Sangiovese Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Adaugă în coș 215.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
0,72 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2033+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti tronconici, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL , iar apoi maturare in butoaie de stejar mari timp de 24 de luni, si o perioada de 12 luni in stic
Recenzii
Nu există recenzii până acum.