GRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2016
175.00 lei
174 în stoc
93 Puncte James Suckling, 92 Puncte Doctor Wine
4 Grappoli BIBENDA, Decanter – Medalia de Argint
The Wine Hunter – Medalia de Aur
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Tenuta Di Artimino
Regiune:
Toscana
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
An:
2016
Alcool:
14.0%
Zahăr rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totală:
4,32 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potențial învechire:
2026
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
Asocieri culinare:
Carne rosie, vanat.
Produse similare
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James SucklingGRATTAMACCO Rosso Bolgheri Superiore DOC – 2020
0 out of 5Adaugă în coș 595.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti din lemn deschisi fara control al temperaturii, urmata de maturare in barrique timp de 18 luni si o perioada de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffTARABUSO Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Adaugă în coș 558.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Sauvignon
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2031+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.