KEYA Bardolino Chiaretto Classico DOC – 2021
58.00 lei
Roșu-roz aprins. Miros arome delicate de lămâie, portocală roșie și fructe de soc. Gust proaspăt cu aciditate bine integrată, sec și plin de caracter pe final.
"Roz mediu cu nuanță de cupru. Miros intens și parfumat de piersici și căpșuni, aromă ușoară de vanilie. Gust fructat, proaspăt, compact, final armonios." FALSTAFF
„Arome de soc, rozmarin și grepfrut. Aroma de grepfrut se regăsește în gust, alături de rodie, vișine și o notă de piper alb. Aciditatea proaspătă îl menține luminos și curat" WINE ENTHUSIAST
313 în stoc
91 Puncte Falstaff 2022
Descriere
Categorie:
Vin rose
Cramă:
Guerrieri Rizzardi
Regiune:
Veneto
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Corvina, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
An:
2021
Alcool:
13.0%
Zahăr rezidual:
2,98 g/l
Aciditate totală:
5,48 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potențial învechire:
2024+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de beton si inox.
Asocieri culinare:
Aperitive si salate, carne de pasare, preparate vegetariene, crustacee si fructe de mare, risotto.
Produse similare
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
94 Puncte Vinous 2021
3 Bicchieri Gambero Rosso
5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2013
0 out of 5Adaugă în coș 479.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
15.83%
Zahar rezidual:
7,4 g/l
Aciditate totala:
5,58 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
5 Grappoli Bibenda
CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Adaugă în coș 449.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
17.0%
Zahar rezidual:
4,4 g/l
Aciditate totala:
5,86 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
Recenzii
Nu există recenzii până acum.