MONILI- Primitivo Tarantino IGP
58.00 lei
Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, veti fi pe deplin multumit cu acest vin, care se intampla sa fie si foarte abordabil ca pret.
108 în stoc
SKU: FELMON2175
Categorie: Vin rosu
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Felline
Regiune:
PUGLIA
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
100% Primitivo
An:
2021
Alcool:
13.0%
Zahăr rezidual:
6,5 g/l
Aciditate totală:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potențial învechire:
2024+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
Asocieri culinare:
Vin polivalent ce poate fi asociat cu orice tip de mancaruri
Fii primul care adaugi o recenzie la „MONILI- Primitivo Tarantino IGP” Anulează răspunsul
Produse similare
-
94 Puncte Doctor Wine
91 Puncte Falstaff
90 Puncte Veronelli
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero RossoDUNICO – Primitivo di Manduria DOP( cutie lemn)
0 out of 5Citește mai mult 233.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
8,0 g/l
Aciditate totala:
6,5 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9-12 luni.
-
94 Puncte Doctor Wine
91 Puncte Falstaff
90 Puncte Veronelli
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero RossoDUNICO – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 5Adaugă în coș 206.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
8,0 g/l
Aciditate totala:
6,5 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9-12 luni.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
90 Puncte Falstaff
94 Puncte Luca MaroniZINFANDEL – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 5Adaugă în coș 129.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
7,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc si stejar american, timp de 6 luni
Recenzii
Nu există recenzii până acum.