NOA – Sicilia DOC – 2017
189.00 lei
"Acest roșu proaspăt, cu arome de lemn dulce pe palat, accentuând coacăzul negru copt, cireșele, notele de cedru și aromele de ceai negru. Întunecate în nuanță și cremoase în textură, cu taninuri elegante, bine fixate pe un cadru corpolent." WINE SPECTATOR
"Noà 2017 debuteaza cu note de salvie afumata și conserve de mure. Elegant și mătăsos, cu o intensitate medie, un miez de fructe de pădure sălbatice, completate de tonuri de citrice și minerale. Se termină structurat și lung, trezind simțurile prin taninuri aderente și note de prune, care persistă incredibil de mult. Noà 2017 este o fiară care are nevoie de îmblânzire, motiv pentru care ar fi interesant de incercat din nou, în următorii cinci-opt ani." VINOUS
"Un roșu bogat, rotund, cu fructe de pădure închise la culoare și niște subtonuri de ciocolată cu lapte și coajă de portocală. Este plin și aromat, cu multiple fatete." JAMES SUCKLING
54 în stoc
92+ Puncte Vinous, 94 Puncte Luca Maroni
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Cusumano
Regiune:
Sicilia
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Nero D'Avola, Merlot, Cabernet Sauvignon
An:
2017
Alcool:
15.0%
Zahăr rezidual:
1,90 g/l
Aciditate totală:
5,62 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potențial învechire:
2032+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare malolactica si maturare timp de 12 luni in barrique, urmata de o alta perioda suplimentara de maturare in sticla.
Asocieri culinare:
Risotto sau snackuri bogate
Produse similare
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James SucklingGRATTAMACCO Rosso Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 575.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti din lemn deschisi fara control al temperaturii, urmata de maturare in barrique timp de 18 luni si o perioada de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffTARABUSO Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Adaugă în coș 558.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Sauvignon
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2031+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.