PROSECCO DOC Treviso BRUT
66.00 lei
Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate.
Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.
Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.
152 în stoc
SKU: COLPROBR75
Categorie: Prosecco
Descriere
Categorie:
Prosecco
Cramă:
Col Sandago
Regiune:
Veneto
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Glera şi alte soiuri recomandate
An:
Alcool:
11.5%
Zahăr rezidual:
11 g/l
Aciditate totală:
6 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potențial învechire:
-
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
Asocieri culinare:
Aperitive si salate, carne de pasare, preparate vegetariene, crustacee si fructe de mare.
Fii primul care adaugi o recenzie la „PROSECCO DOC Treviso BRUT” Anulează răspunsul
Produse similare
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT- Mathusalem – 6,0 l
0 out of 5Adaugă în coș 1,280.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
Decanter 2019 Medalia de Bronz
VIGNA DEL CUC Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT- Jeroboam- 3,0 l
0 out of 5Adaugă în coș 595.00 leiSoi strugure:
100% Glera
Alcool:
11.5%
Zahar rezidual:
8 g/l
Aciditate totala:
6,2 g/l
Temperatura servire:
8 °C
Potential invechire:
-
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si refermentare in recipienti de inox.
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
Recenzii
Nu există recenzii până acum.