RUBIO Toscana IGT – 2020
90.00 lei
48 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
San Polo
Regiune:
Toscana - Montalcino
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
85% Sangiovese, 10% Merlot şi 5% Cabernet Franc
An:
2020
Alcool:
13.5%
Zahăr rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totală:
5,61 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potențial învechire:
2035+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare timp de 10 luni tot in recipienti de inox si o perioda de 4 luni in sticla.
Asocieri culinare:
Risotto, carne de pasare, branzeturi semi maturate, friptura de vanat, paste.
Produse similare
-
95 Puncte James Suckling
DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Citește mai mult 1,175.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,36 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
95 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James Suckling 94 Puncte Decanter
94 Puncte Vinous
The Winehunter Award Gold Medal
93 Puncte Falstaff
5 Grappoli Bibenda Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 17DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2017
0 out of 5Citește mai mult 1,050.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,58 g/l
Aciditate totala:
6,10 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2040+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.