SPUMANTE Brut Metodo Classico
119.00 lei
Un gust plin de prospețime, vioiciune și o efervescență elegantă care însoțește persistența lungă a gustului de final.
83 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin spumant
Cramă:
Di Sipio
Regiune:
Abruzzo
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
60% Chardonnay, 40% Pinot Noir
An:
Alcool:
13.0%
Zahăr rezidual:
7,7 g/l
Aciditate totală:
6,9 g/l
Temperatura servire:
4-6 °C
Potențial învechire:
2032-2042
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Minim timp de 36 de luni pe drojdie.
Asocieri culinare:
Ideal ca si bautura pentru aperitiv la orice ocazie, sushi, peste, pizza.
Produse similare
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
An 2018: 92 Puncte Wine Spectator
Vespa Bianco – Venezia Giulia IGT
0 out of 5Adaugă în coș 160.00 leiSoi strugure:
Chardonnay şi Sauvignon Blanc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
3,80 g/l
Aciditate totala:
5,37 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2029-2031
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si partial in butoaie de stejar, urmata de o perioada suplimentara de maturare in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
88 Puncte Wine SpectatorI SISTRI Toscana IGT – 2021
0 out of 5Adaugă în coș 125.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
0,90 g/l
Aciditate totala:
5,35 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Inceperea fermentatiei in recipienti de inox, iar apoi continuarea acesteia si maturarea in butoaie de stejar de mici dimensiuni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.