TARABUSO Toscana IGT – 2019
235.00 lei
La nas se percep aromele intense de fructe roșii, precum cireșele negre și vișinele, urmate de notele de piper, fân și cele de fructe confiate, cum ar fi cele de portocale. Regasim deasemenea aromele fine de piper alb, cele balsamice de frunze de dafin uscate și ienupăr. Pe final, se dezlănțuie in toată complexitatea lor, notele de cacao, scorțișoară și tutun.
La gust regasim un vin cu deschidere caldă, note de fructe roșii, taninuri moi și catifelate.
184 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Terre Del Marchesato
Regiune:
Toscana - Bolgheri
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
100% Cabernet Sauvignon
An:
2019
Alcool:
14.0%
Zahăr rezidual:
0 g/l
Aciditate totală:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potențial învechire:
2031+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
Asocieri culinare:
Carne de porc, branzeturi semi maturate, friptura de porc, paste.
Produse similare
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James SucklingGRATTAMACCO Rosso Bolgheri Superiore DOC – 2020
0 out of 5Adaugă în coș 595.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti din lemn deschisi fara control al temperaturii, urmata de maturare in barrique timp de 18 luni si o perioada de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffTARABUSO Toscana IGT – 2019 – Magnum – 1,5 l
0 out of 5Adaugă în coș 558.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Sauvignon
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2031+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.