Vespa Bianco – Venezia Giulia IGT
160.00 lei
72 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin alb
Cramă:
Bastianich
Regiune:
Friuli Venezia Giulia
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Chardonnay şi Sauvignon Blanc
An:
2019
Alcool:
14.0%
Zahăr rezidual:
3,80 g/l
Aciditate totală:
5,37 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potențial învechire:
2029-2031
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si partial in butoaie de stejar, urmata de o perioada suplimentara de maturare in sticla.
Asocieri culinare:
Ideal cu carnuri albe la rotisor sau carnuri de vitel, porc sau peste
Produse similare
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
92 Puncte James Suckling
88 Puncte Wine SpectatorI SISTRI Toscana IGT – 2021
0 out of 5Adaugă în coș 125.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
0,90 g/l
Aciditate totala:
5,35 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Inceperea fermentatiei in recipienti de inox, iar apoi continuarea acesteia si maturarea in butoaie de stejar de mici dimensiuni.
-
SPUMANTE Brut Metodo Classico
0 out of 5Adaugă în coș 119.00 leiSoi strugure:
60% Chardonnay, 40% Pinot Noir
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
7,7 g/l
Aciditate totala:
6,9 g/l
Temperatura servire:
4-6 °C
Potential invechire:
2032-2042
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Minim timp de 36 de luni pe drojdie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.