VILLA RIZZARDI Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
279.00 lei
„Un Amarone extrem de liniar, în stil modern, cu un amestec minunat de fructe proaspete și uscate în nas și în palat. Condimentele concentrate sporesc complexitatea. Corpolent, cu taninuri ușor ferme, acoperite de condimente, fructe strălucitoare și minerale. Concentrat și lung, dar totuși strâns. Acesta indică un grad alcoolic de 16,5%, dar cu siguranță nu există nici o urmă de miros sau gust de alcool. Calitate excelentă aici si acum, dar mai bine mai așteptați. E pentru pivniță." JAMES SUCKLING
114 în stoc
Descriere
Categorie:
Vin rosu
Cramă:
Guerrieri Rizzardi
Regiune:
Veneto
Clasificare:
Sec
Soi strugure:
Corvina, Corvinone, Rondinella şi Barbera
An:
2016
Alcool:
16.5%
Zahăr rezidual:
4,6 g/l
Aciditate totală:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potențial învechire:
2037+
Alergeni:
conține sulfiți
Vinificație:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique. Maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 9 lun
Asocieri culinare:
Carne fiarta de vita sau de miel.
Produse similare
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
94 Puncte Vinous 2021
3 Bicchieri Gambero Rosso
5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2013
0 out of 5Adaugă în coș 479.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
15.83%
Zahar rezidual:
7,4 g/l
Aciditate totala:
5,58 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
5 Grappoli Bibenda
CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Adaugă în coș 449.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
17.0%
Zahar rezidual:
4,4 g/l
Aciditate totala:
5,86 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
Recenzii
Nu există recenzii până acum.