Crama | Castello Colle Massari |
---|---|
Regiuni | Toscana |
Soi strugure | 80% Sangiovese, 10% Ciliegiolo, 10% Cabernet Sauvignon |
Vinificatie | Fermentare initiala in recipienti tronconici, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL , iar apoi maturare in butoaie de stejar mari timp de 24 de luni, si o perioada de 12 luni in stic |
Alcool | 15.0% |
Zahar rezidual | 0,52 g/l |
Aciditate totala | 5,45 g/l |
Temperatura servire | 18-20 °C |
Potential invechire | 2027+ |
Cantitate | 0.75 l |
Asocieri culinare | Pizza, paste, risotto. |
An | 2018 |
Clasificare | Sec |
Soi strugure atribut | 80% Sangiovese, 10% Ciliegiolo, 10% Cabernet Sauvignon |
Roșu rubiniu intens, buchet persistent, fructat, cu note de fructe de pădure, violete, cuișoare și scorțișoară, precum și arome de tutun dulce. Concentrat, cărnos, taninos, cu fructe negre în palat. În final, tonurile de condimente se îmbină cu o notă plăcută de fructe. În concluzie, o picătură promițătoare la un preț foarte atractiv!
„Are arome de cireșe, mure, ciuperci, cuișoare, gudron și tutun. Are un corp mediu și taninuri ferme. Savuros și picant, cu un final savuros.” – JAMES SUCKLING
„Bogat, dar suculent și deschis, acest roșu oferă arome de căpșuni, cireșe, pământ, tutun și lemn dulce, aliate cu o structură fină. Arată un echilibru și o lungime excelenta.” – WINE SPECTATOR
Recenzii
Nu există recenzii până acum.