Crama | Tenute del Cabreo |
---|---|
Regiuni | Toscana |
Soi strugure | Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Vinificatie | Fermentare in recipienti de inox . Maturare in barrique noi, de prim pasaj si de al 2 lea pasaj, timp de 24 luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla. |
Zahar rezidual | < 1 g/l |
Aciditate totala | 5,18g/l |
Temperatura servire | 18 °C |
Potential invechire | 2044+ |
Cantitate | 0.75 l |
Asocieri culinare | Branzeturi, carne. |
An | 2019 |
Clasificare | Sec |
Soi strugure atribut | Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese |
Alcool | 14.5% |
Este rezultatul unui dozaj atent si inspirat realizat între soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese și al unei învechiri îndelungate efectaute în butoaie mici de stejar francez, care îi conferă acestui vin moliciune, forță și in acelasi timp o finețe aparte.
Recolta din 2019 este extrem de valoroasă pentru calitatea și cantitatea produsă. Regasim notele de fructe de pădure, cireșe, ciocolată și nuci care se intrepatrund armonios cu gustul sau corpolent, cu taninuri prezente și perfect integrate. Un vin plin de consistenta și bogatie care va gasi cu sigruranta apreciere, in randul cunoscatorilor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.