Crama | Fattoria Selvapiana |
---|---|
Regiuni | Toscana – Chianti |
Soi strugure | 60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc |
Vinificatie | Fermentare in recipienti de inox. Maturare exclusiva in barrique. |
Alcool | 14.5% |
Zahar rezidual | 1,65 g/l |
Aciditate totala | 5,75 g/l |
Temperatura servire | 18-20 °C |
Potential invechire | 2029+ |
Cantitate | 0.75 l |
Asocieri culinare | Carne de pasare, pizza, paste, vanat, preparate la gratar. |
An | 2017 |
Clasificare | Sec |
Soi strugure atribut | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Acest amestec reușit realizat din soiurile Sangiovese, Merlot și Cabernet Sauvignon oferă o suculență impresionantă și arome bogate de cireșe roșii, mure, mirodenii și legume la grătar. Corpul său bogat, aciditatea reținută și taninurile mătăsoase sunt perfect echilibrate, cu note balsamice care însoțesc acest Supertuscan atractiv, caracterizat printr-un gust de final neted și lung.
„Miros de ciuperci, carne și pământ cu ceva coacăze negre. Corpul mediu spre plin, taninuri ferme și masticabile și un final lung și proaspăt. Luminos și tensionat pentru această recoltă. Subnote de piatră zdrobită.” – JAMES SUCKLING
Recenzii
Nu există recenzii până acum.