-
An 2015 : 91 Puncte Wine Spectator
Calabrone – Venezia Giulia IGT
0 out of 5Calabrone întrupează desăvârșirea tuturor trăsăturilor ideale ale unui vin, fiind un exemplu remarcabil al modului în care structura poate ascunde o robustețe și o ...Adaugă în coș 355.00 leiSoi strugure:
Refosco dal Peduncolo Rosso si Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
6,0 g/l
Aciditate totala:
5,31 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2033-2038
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 18-24 de luni in barrique, urmata de o perioda suplimentara de maturare in sticla de circa 18-24 de luni.
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai si reflexii verzui, cu note olfactive florale si fructate.Foarte echilibrat, cu o structura bine definita si o persistenta lunga a gustului.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
An 2021: 94 Puncte Doctor Wine
5 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero RossoFRIULANO – COLLIO DOC
0 out of 5Un vin extrem de elegant.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Friulano
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,1 g/l
Aciditate totala:
4,95 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
An 2021: 97 Puncte Doctor Wine
5 Grappoli Bibenda
2 Biccheri Gambero RossoPINOT BIANCO – COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai stralucitoare. Miros de coaja de paine, insotita de arome calde caracteristice , bine structurat ca si corp si cu o excelenta persistenta a gustului.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
4,85 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
Pinot Bianco – Friuli Colli Orientali DOC
0 out of 5De structură medie și cu o aciditate niciodată invazivă, învăluie simțurile cu parfumuri de flori albe, elegant si curat. În gust predomină notele elegante și persuasive care ne ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,2 g/l
Aciditate totala:
5,39 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2027-2028
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
An 2021: 94 Puncte Doctor Wine
95 Puncte Decanter,PINOT GRIGIO – COLLIO DOC
0 out of 5Un vin de culoare galben pai. Note olfactive bogate in flori albe, arome de pere, citrice confiate si uleiuri din fructe uscate. Delicat si echilibrat, cu un corp bine definit.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Grigio
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,04 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
An 2021: 2 Bicchieri Gambero Rosso
SAUVIGNON – COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai stralucitoare. Buchet olfactiv caracteristic, cu note delicate de piersica alba, soc, frunze de piper si ierburi aromatice. Bine structurat si cu o lunga ...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Sauvignon Blanc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,1 g/l
Aciditate totala:
5,30 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
An 2018: 92 Puncte Wine Spectator
Vespa Bianco – Venezia Giulia IGT
0 out of 5În 1998, odată cu podgoria, a luat naștere și produsul emblematic pentru domeniul Bastianich, ca purtător de stindard și cu un mesaj clar pentru oenologi: „Vinul friulan, în manifestarea ...Adaugă în coș 160.00 leiSoi strugure:
Chardonnay şi Sauvignon Blanc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
3,80 g/l
Aciditate totala:
5,37 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2029-2031
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de inox si partial in butoaie de stejar, urmata de o perioada suplimentara de maturare in sticla.