-
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte VinousBerardenga Chianti Classico Riserva DOCG – 2018
0 out of 5Cu o culoare pătrunzătoare și minunat de limpede, Chianti Classico Riserva își dezvăluie aroma primitoare care amintește de cireșe coapte, cu note de condimente și ...Adaugă în coș 180.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,69 g/l
Aciditate totala:
5,72 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de stejar de Slavonia si butoaie de stejar frantuzesc de al 2-lea si al 3 lea pasaj, timp de 12-16 luni si o perioada ulterioara de minimum 3-6 lu
-
90 Puncte Vinous
91 Puncte James SucklingBerardenga Chianti Colli Senesi DOCG – 2020
0 out of 5Un Chianti Colli Senesi echilibrat cu arome abundente de cireșe dulci și prune, însoțite de note de condimente și tutun. Taninurile asertive și aciditatea tensionată fac din Berardenga ...Adaugă în coș 81.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,25 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 8-12 luni si o perioada ulterioara de minimum 3 luni in sticla.
-
89 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2006
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 239.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,6g/l
Aciditate totala:
5,6g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si apoi o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 179.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,4 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2038+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
Chianti Rufina DOCG – 2020
0 out of 5Un vin roșu cu o culoarea vișinie de intensitate medie. La nas regasim notele de tutun, piele și lemn dulce, cu o aromă frumoasă de cireșe, susț...Adaugă în coș 87.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Canaiolo, Colorino şi Malvasia Nera
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,65 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in recipienti de beton si butoaie de lemn din stejar frantuzesc, de 25 hL, timp de 12 luni.
-
96 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte Falstaff
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
96 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2017
0 out of 5Când auzi povestea efortului depus în podgoria Colonia, trebuie să te întrebi dacă oamenii minunați de la Fèlsina, nu sunt de fapt complet nebuni. Le-au fost necesari ...Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2045+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioda ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Falstaff
94 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
97 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2018
0 out of 5Când auzi povestea efortului depus în podgoria Colonia, trebuie să te întrebi dacă oamenii de minunați din Fèlsina, nu sunt de fapt complet nebuni. Le-au fost necesari ...Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2046+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
96 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
98 Doctor Wine
94 Puncte VinousFONTALLORO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Rubiniu strălucitor cu o tenta usoara de culaore granata. Mineral, aromă lemnoasă-fructată de cireșe, cedru, afine și alune de pădure. Odată cu aportul de aer, aromele ...Adaugă în coș 345.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,75 g/l
Aciditate totala:
5,82 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi si de prim pasaj timp de 18-22 luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
FORNACE TOSCANA IGT – 2017
0 out of 5Acest amestec reușit realizat din soiurile Sangiovese, Merlot și Cabernet Sauvignon oferă o suculență impresionantă și arome bogate de cireșe roșii, mure, mirodenii și legume la gră...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare exclusiva in barrique.