-
95 Puncte Decanter Decanter WWA 2022 Medalia de Aur
93 Puncte Falstaff
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine EnthusiastBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2017
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2017 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 349.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,78 g/l
Aciditate totala:
5,95 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
93 Puncte James Suckling
96 Puncte Luca GalloniBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 419.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2043+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
95 Puncte Falstaff
95 Puncte James Suckling
95+ Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
95 Puncte Wine Enthusiast Cellar Selection
95 Puncte Wine Spectator
91 Puncte VinousBRUNELLO di Montalcino PODERNOVI DOCG – 2016
0 out of 5Podernovi este cea mai mare podgorie unică de Brunello din San Polo. Culoarea sa este roșu rubiniu cu reflexe ușor granata. Parfum floral de violete, ciclamen și iasomie, ...Adaugă în coș 819.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,05 g/l
Aciditate totala:
5,85 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in butoaie tronconice de stejar de Slavonia, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de Slavonia de 40 hl, timp de 30 de
-
92 Puncte James Suckling
CIAMPOLETO Rosso di Montalcino DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu cu corp mediu. Buchet fin, de fructe de pădure roșii, cu note de coacăze negre, cireșe negre, salvie și note afumate. Ferm și ...Adaugă în coș 109.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,56 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica si maturare in butoaie de stejar de 30 hl timp de 12 luni, urmata de o perioada de 6 luni in sticla.
-
ROSSO di Montalcino DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor. Miros de vișine, mure și note de cireșe negre, cu un parfum delicat de vanilie. Cald și neted în bolta palatină, cu o ...Adaugă în coș 149.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar mari, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 40 hl si 80 hl, timp de 12 luni.
-
RUBIO Toscana IGT – 2020
0 out of 5Rubio are o culoare de un roșu-rubiniu decis cu nuanțe purpurii. Arome intens fructate, cu note de cireșe, violete și coacăze negre, urmate de note condimentate. ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
85% Sangiovese, 10% Merlot şi 5% Cabernet Franc
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,61 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2035+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare timp de 10 luni tot in recipienti de inox si o perioda de 4 luni in sticla.
-
92 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James Suckling
92 Puncte VinousUGOLFORTE Brunello di Montalcino DOCG – 2017
0 out of 5Miros plin, atrăgător, cu note de lemn de trandafir și cireșe coapte, multe mure. La gust, are o deschidere plăcută și suculentă. Invelit într-o textură suplă, ...Adaugă în coș 275.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,28 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar de 30 hl timp de minim 24 de luni si punerea pe piata, dupa 48 de luni de la recoltare.