-
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
89 Puncte James Suckling
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2021
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,9 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
88 Puncte Luca Maroni
CENTOCAMINI Rosso Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu-rubiniu, cu un miros de fructe rosii, cirese si viorele. Gustul este proaspat, bogat si cu tanini bine evidentiati.Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
Sangiovese şi alte soiuri autohtone
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 3 luni in sticla.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
91 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine SpectatorColle Massari Montecucco Rosso Riserva DOC – 2018
0 out of 5Roșu rubiniu intens, buchet persistent, fructat, cu note de fructe de pădure, violete, cuișoare și scorțișoară, precum și arome de tutun dulce. Concentrat, cărnos, ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
80% Sangiovese, 10% Ciliegiolo, 10% Cabernet Sauvignon
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
0,52 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in barrique si in butoaie de stejar frantuzesc mari, timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
95 Puncte Luca Maroni
GOVERNO Al’ USO TOSCANO Chianti DOCG – 2020
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu-rubiniu, cu un miros fin si elegant de fructe rosii si note delicate de vanilie. Gustul este bogat, cu tanini bine evidentiati si ...Adaugă în coș 89.00 leiSoi strugure:
85% Sangiovese, 15% Merlot
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
5,8 g/l
Aciditate totala:
5,2 g/L
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 3 luni in sticla.
-
GROTTOLO Montecucco Rosato DOC – 2021
0 out of 5Grottolo Rosato strălucește într-un roz bogat, are un buchet delicat de vin roșu și un gust suculent de fructe de pădure și piersici, cu o aciditate ...Adaugă în coș 71.00 leiSoi strugure:
70% Sangiovese, 15% Ciliegiolo, 15% Montepulciano
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
6,15 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte Luca Maroni
93 Puncte Doctor Wine
90 Puncte VeronelliGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2015
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,99 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte Falstaff
3 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Doctor Wine
4 Grappoli BIBENDA
Decanter – Medalia de Argint
The Wine Hunter – Medalia de AurGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,32 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) – 2019
0 out of 5Este rezultatul unui dozaj atent si inspirat realizat între soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese și al unei învechiri îndelungate efectaute în butoaie mici de stejar francez, care îi conferă ...Adaugă în coș 275.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
< 1 g/l
Aciditate totala:
5,18g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in barrique noi, de prim pasaj si de al 2 lea pasaj, timp de 24 luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.