-
91 Puncte Vinous 2022
93 Puncte Falstaff 20223CRU Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2017
0 out of 5Cel mai tânăr descendent al familiei Guerrieri Rizzardi din familia Amarone provine din trei podgorii din comuna Negrar, inclusiv din cea mai bună podgorie Calcarole. Strugurii sunt uscaț...Adaugă în coș 185.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Corvinone, Barbera şi Sangiovese
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
5,70 g/l
Aciditate totala:
5,74 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL.
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Un vin deseori descris ca fiind elegant si plin de stil, Calcarole este un Amarone care balanseaza perfect puterea si concentratia cu prospetimea si puritatea notelor intense de fructe de ...Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
94 Puncte Vinous 2021
3 Bicchieri Gambero Rosso
5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2013
0 out of 5Un vin deseori descris ca fiind elegant si plin de stil (iar productia anului 2013 este un exemplu ideal in acest sens), Calcarole este un Amarone care balanseaza perfect puterea si ...Adaugă în coș 479.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
15.83%
Zahar rezidual:
7,4 g/l
Aciditate totala:
5,58 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
5 Grappoli Bibenda
CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Un vin deseori descris ca fiind elegant si plin de stil, Calcarole este un Amarone care balanseaza perfect puterea si concentratia cu prospetimea si puritatea notelor intense de fructe de ...Adaugă în coș 449.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese
Alcool:
17.0%
Zahar rezidual:
4,4 g/l
Aciditate totala:
5,86 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
Anul 2016 - momentan fara ratinguri. Anul 2015 - 93 Puncte Vinous, 3 Bicchieri Gambero Rosso 95 Puncte Doctor Wine 95 Puncte James Suckling 94 Puncte Falstaff
VILLA RIZZARDI Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Strugurii pentru clasicul Amarone al casei provin din podgoriile casei părintești din Negrar, marea majoritate din podgoria Pojega, din viță de vie de aproximativ 35 de ani. Aceștia ...Adaugă în coș 279.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Rondinella şi Barbera
Alcool:
16.5%
Zahar rezidual:
4,6 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2037+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique. Maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 9 lun