-
94 Puncte Vinous
92 Puncte Robert Parker’s Wine AdvocateBolgheri Rosso DOC – 2021
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor. Miros de prune, coacăze roșii, cireșe uscate și piele. Pe bolta palatină, plin de vigoare și putere, note minunat de armonioase de ...Adaugă în coș 160.00 leiSoi strugure:
50% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc, 20% Merlot, 10% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de otel sau vase conice de lemn deschise, iar apoi maturare in barrique, timp de 10 luni.
-
92 Puncte James Suckling
95 Puncte Luca Maroni
91 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero RossoCASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2021
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Citește mai mult 96.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,3 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
95 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James Suckling 94 Puncte Decanter
94 Puncte Vinous
The Winehunter Award Gold Medal
93 Puncte Falstaff
5 Grappoli Bibenda Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 17DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2017
0 out of 5Marilisa și Franco Allegrini au dedicat acest soi pur de Cabernet Franc din propriile podgorii de pe Via Bolgherese fratelui lor mai mare, Walter, care a murit în 2003. Odată cu ...Citește mai mult 1,050.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,58 g/l
Aciditate totala:
6,10 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2040+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
95 Puncte James Suckling
DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 595 de puncte James Suckling Marilisa și Franco Allegrini au dedicat acest soi pur de Cabernet Franc din propriile podgorii de pe Via Bolgherese fratelui lor mai mare, Walter, care a ...Adaugă în coș 1,175.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,36 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
93 Puncte James Suckling
FORNACE TOSCANA IGT – 2017
0 out of 5Acest amestec reușit realizat din soiurile Sangiovese, Merlot și Cabernet Sauvignon oferă o suculență impresionantă și arome bogate de cireșe roșii, mure, mirodenii și legume la gră...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare exclusiva in barrique.
-
92 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffFRANCHESATO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, roșie rubiniu intensă, densă în pahar, cu o frumoasă strălucire cristalină. Aromele olfactive sunt intense și pătrunzătoare, proaspete și fine, cu note de ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James SucklingIL SEGGIO Bolgheri Rosso DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu intens. Buchet cu note de fructe proaspete și înviorătoare, mure, condimente și note minerale. Gust plin și dens cu note primare de fructe de pădure ...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon şi Petit Verdot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,75 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 15 luni.
-
RUBIO Toscana IGT – 2020
0 out of 5Rubio are o culoare de un roșu-rubiniu decis cu nuanțe purpurii. Arome intens fructate, cu note de cireșe, violete și coacăze negre, urmate de note condimentate. ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
85% Sangiovese, 10% Merlot şi 5% Cabernet Franc
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,61 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2035+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare timp de 10 luni tot in recipienti de inox si o perioda de 4 luni in sticla.
-
95 Puncte Decanter
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Falstaff
Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 30SONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2018
0 out of 5Sondraia - un Cabernet Sauvignon cu mici adaosuri de Merlot și Cabernet Franc - are o culoare strălucitoare și o aromă clară și caldă de afine, zmeură, cireșe ...Adaugă în coș 425.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2035+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 de luni.