-
94 Puncte Vinous
92 Puncte Robert Parker’s Wine AdvocateBolgheri Rosso DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor. Miros de prune, coacăze roșii, cireșe uscate și piele. Pe bolta palatină, plin de vigoare și putere, note minunat de armonioase de ...Adaugă în coș 150.00 leiSoi strugure:
50% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc, 20% Merlot, 10% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de otel sau vase conice de lemn deschise, iar apoi maturare in barrique, timp de 10 luni.
-
89 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2006
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 239.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,6g/l
Aciditate totala:
5,6g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si apoi o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 179.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,4 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2038+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
91 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine SpectatorColle Massari Montecucco Rosso Riserva DOC – 2018
0 out of 5Roșu rubiniu intens, buchet persistent, fructat, cu note de fructe de pădure, violete, cuișoare și scorțișoară, precum și arome de tutun dulce. Concentrat, cărnos, ...Adaugă în coș 90.00 leiSoi strugure:
80% Sangiovese, 10% Ciliegiolo, 10% Cabernet Sauvignon
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
0,52 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in barrique si in butoaie de stejar frantuzesc mari, timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte James Suckling
FORNACE TOSCANA IGT – 2017
0 out of 5Acest amestec reușit realizat din soiurile Sangiovese, Merlot și Cabernet Sauvignon oferă o suculență impresionantă și arome bogate de cireșe roșii, mure, mirodenii și legume la gră...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2029+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare exclusiva in barrique.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James SucklingGRATTAMACCO Rosso Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor și bogat. Buchet fin, elegant, cu arome de fructe, note de cafea și arome complexe de condimente. Gustul este de lungă durată, cu o aciditate î...Adaugă în coș 575.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti din lemn deschisi fara control al temperaturii, urmata de maturare in barrique timp de 18 luni si o perioada de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte Luca Maroni
93 Puncte Doctor Wine
90 Puncte VeronelliGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2015
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,99 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte Falstaff
3 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Doctor Wine
4 Grappoli BIBENDA
Decanter – Medalia de Argint
The Wine Hunter – Medalia de AurGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,32 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) – 2019
0 out of 5Este rezultatul unui dozaj atent si inspirat realizat între soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese și al unei învechiri îndelungate efectaute în butoaie mici de stejar francez, care îi conferă ...Adaugă în coș 275.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
< 1 g/l
Aciditate totala:
5,18g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in barrique noi, de prim pasaj si de al 2 lea pasaj, timp de 24 luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.